Sauté thaï à la dinde

10 minutes       8 minutes       Pour 4 personnes

INGrédients

1 lb (454 g) de dinde blanche et brune désossée assaisonnée Butterball, tranchée en lanières2 gousses d’ail hachées1 c. à soupe (15 ml) de gingembre râpé1 ½ tasse (375 ml) d’oignons tranchés1 ½ tasse (375 ml) de poivrons rouges tranchés¼ tasse (60 ml) de pâte de cari rouge1 boîte de lait de coco1 tasse (250 ml) de pois mange‑tout½ tasse (125 ml) de coriandre fraîche½ tasse (125 ml) d’arachides non salées broyées4 quartiers de lime

PRÉPARATION

  1. In a large non-stick skillet over medium-high heat, cook garlic, ginger, onions, red pepper and red curry paste for one minute.

  2. Stir in turkey until well coated.
  3. Pour coconut milk over top, continue cooking for another 3 minutes or until heated.
  4. Stir in snow peas and cook for 1 minute.
  5. Serve 1 cup of the stir-fry over 1 cup of cooked basmati rice.
  6. Garnish with 2 tbsp. each of cilantro and peanuts.
  7. Squeeze lime over top and enjoy.